Manaomia i le lumanaʻi mo le lithium iron phosphate

Lithium iron phosphate (LiFePO4), o se mea taua maa, o le a feagai ma le tele o manaoga maketi i le lumanaʻi.E tusa ai ma taunuʻuga o suʻesuʻega, o loʻo faʻamoemoeina o le manaʻoga mo le lithium iron phosphate o le a faʻaauau pea ona tupu i le lumanaʻi, aemaise lava i vaega nei:
1. Malosiaga e teu ai malosiaga: E faʻamoemoeina o le manaʻoga mo maa lithium iron phosphate i nofoaga eletise e teu ai le malosi o le a oʻo atu i le 165,000 Gwh i le lumanaʻi.
2. Taavale eletise: O le manaʻoga mo maa lithium iron phosphate mo taavale eletise o le a oʻo atu i le 500Gwh.
3. uila uila: Ole manaʻoga mo maʻa lithium iron phosphate mo uila eletise ole a oʻo ile 300Gwh.
4. Faʻasalalauga faʻavae fesoʻotaʻiga: O le manaʻoga mo maa lithium iron phosphate i nofoaga autu o fesoʻotaʻiga o le a oʻo atu i le 155 Gwh.
5. Amataina maa: O le manaʻoga mo maʻa lithium iron phosphate mo le amataina o maʻa o le a oʻo atu i le 150 Gwh.
6. Vaʻa eletise: O le manaʻoga mo maa lithium iron phosphate mo vaʻa eletise o le a oʻo atu i le 120 Gwh.
E le gata i lea, o le faʻaaogaina o le lithium iron phosphate i totonu o le maa e le o le malosi o loʻo faʻatupulaia foi.E masani ona faʻaaogaina i le teuina o le malosi o nofoaga autu o le 5G, le teuina o le malosi o laina fou o le gaosiga o le malosi, ma le maketi o le taʻitaʻi-acid sui o le malosi malamalama.I le taimi umi, o le manaʻoga maketi mo mea lithium iron phosphate e tatau ona sili atu i le 2 miliona tone i le 2025. Afai tatou te amanaia le faʻatupulaia o le aofaʻi o le gaosiga o le malosi fou e pei o le matagi ma le la, faʻatasi ai ma le manaʻoga mo le teuina o le malosi. pisinisi, faʻapea foʻi ma meafaigaluega eletise, vaʻa, lua-uila Mo isi faʻaoga e pei o taavale, o le manaʻoga faaletausaga mo le maketi o mea tau eletise phosphate e mafai ona oʻo atu i le 10 miliona tone i le 2030.
Ae ui i lea, o le gafatia o le lithium iron phosphate e laʻititi lava ma o le voltage i le lithium e maualalo, lea e faʻatapulaʻaina ai lona malosi malosi tele, e tusa ma le 25% maualuga atu nai lo le maualuga-nickel ternary maa.Ae ui i lea, o le saogalemu, umi o le ola ma le tau o le lithium iron phosphate e faʻatauva ai i le maketi.Faʻatasi ai ma le faʻaauau pea o le alualu i luma o tekinolosi, ua matua faʻaleleia atili le faʻatinoga o maʻa lithium iron phosphate, ua faʻaalia atili le tau o le tau, ua televave le faʻatupulaia o le maketi, ma ua faasolosolo malie ona faʻaogaina maa ternary.
I le aotelega, o le lithium iron phosphate o le a feagai ma le tele o manaʻoga maketi i le lumanaʻi, ma o lona manaʻoga e faʻamoemoe e faʻaauau pea ona sili atu i faʻamoemoega, aemaise lava i le tulaga o nofoaga eletise e teu ai le malosi, taavale eletise, uila uila, ma nofoaga autu o fesoʻotaiga.


Taimi meli: Feb-29-2024