Iloiloga o le lelei o le lithium iron phosphate alamanuia maa

1. O le lithium iron phosphate alamanuia e ogatasi ma le taʻitaʻiga a faiga faʻavae pisinisi a le malo.Ua tu'uina e atunu'u uma le atina'eina o ma'a e teu ai le malosi ma ma'a eletise i se tulaga fa'ata'atia a le atunu'u, fa'atasi ai ma tupe lagolago malosi ma lagolago fa'avae.E sili atu le leaga o Saina i lea tulaga.I aso ua tuanaʻi, sa matou taulaʻi atu i maa nickel-metal hydride, ae o lea ua matou taulaʻi atili i maa lithium iron phosphate.
2. LFP o lo'o fa'atusalia ai le atina'e i le lumana'i o ma'a.A o faasolo ina matua le tekinolosi, e mafai foi ona avea ma maa sili ona taugofie.
3. O le maketi o le lithium iron phosphate alamanuia e sili atu nai lo mafaufauga.Ole gafatia ole maketi o meafaitino cathode ile tolu tausaga talu ai ua oʻo ile sefulu piliona.I le tolu tausaga, o le a sili atu i le 10 piliona yuan le gafatia o maketi faaletausaga, ma faʻaalia ai le faʻatupulaia o tulaga.Ma maa O loʻo i ai se maketi gafatia e sili atu i le 500 piliona US tala.
4. E tusa ai ma le tulafono o le atinaʻeina o alamanuia maa, o meafaitino ma alamanuia maa o loʻo faʻaalia ai se tulaga tuputupu aʻe mautu, e lelei le teteʻe i le cyclicality, ma e itiiti le aʻafia i le macro-control a le atunuu.I le avea ai o se mea fou ma le maa, o le lithium iron phosphate o loʻo i ai le faʻatupulaia o pisinisi e sili atu le vave nai lo le aofaʻi o le atinaʻeina o le fale gaosi oloa aʻo faʻalauteleina le maketi ma faʻateleina le ulu.
5. Lithium iron phosphate maa o loʻo i ai le tele o faʻaoga.
6. O le tupe mama o le lithium iron phosphate alamanuia e lelei.Ma ona o le lagolago a se maketi malosi i le lumanaʻi, e mafai e le alamanuia ona faʻamaonia tupe mama lelei i le taimi umi.
7. O le gaosiga o le lithium iron phosphate o loʻo i ai ni pa puipui faʻapitoa i tulaga o meafaitino, lea e mafai ona aloese mai le tele o tauvaga.
8. O mea mataʻutia ma meafaigaluega o le lithium iron phosphate o le a tele lava ina tuʻuina atu e maketi i totonu o le atunuʻu.Ole filifili ole alamanuia i totonu ole atunu'u e fai si matua.


Taimi meli: Feb-29-2024